Hoe werkt onze carwash?

Stap 1.

Maak uw
keuze uit de programma’s

 

Bij de ingang van de wasstraat maakt u een keuze uit één van de wasprogramma‘s. U heeft de keuze uit programma Standaard. Deze wast uw auto snel helemaal schoon. Het programma Speciaal maakt hem niet alleen schoon, de iClean wax beschermt  ook tegen vuil en water. Bij programma Briljant wordt uw auto aan de buitenzijde, onderzijde volledig schoongemaakt en beschermd. De iClean Polymeer wax zorgt voor de allerbeste bescherming. Bij de optie Exclusief krijgt uw auto een bescherming voor langere tijd die ook een diepere glans aan uw lak geeft.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Stap 2.

De auto gaat vanzelf door de wasstraat

 

Na het afrekenen en op aanwijzing van de medewerker rijdt u langzaam de wasstraat in. De automatische autobegeleiding voert uw auto vanzelf door de wasstraat. Versnelling in neutraal, voet van de rem, motor aan en ruitenwissensor uit. Uw auto wordt vanzelf in het juiste tempo door de wasstraat geleid. U kunt volledig relaxen terwijl uw auto gewassen wordt. Onze medewerkers hebben altijd zicht op uw auto in de wasstraat en als er onverhoopt iets mis dreigt te gaan kunt u ons waarschuwen met de claxon.

Uw auto in goede handen!

Stap 3.

Keuze uit onze uitgebreide service

 

Aan het einde van de wasstraat kunt u, als het groene licht aan staat, de wasstraat uitrrijden naar het serviceplatform. Hier kunt u uw auto parkeren en gebruikmaken van de stofzuigers.